Onderhoud

Om (grote) problemen te voorkomen is het van enorm belang dat elke website goed onderhouden wordt. Als dit niet op regelmatige basis gebeurt, zullen de laadsnelheden van de webpagina’s trager worden. De bezoeker zal te lang moet wachten op zijn gewenste informatie en de kans dat hij de verlaat, zal daardoor snel stijgen.

Bovendien vergemakkelijkt geen, te weinig en/of slecht onderhoud de toegang voor aanvallen van hackers, met eventuele permanente verliezen tot gevolg.

Bodesign maakt er een erezaak van om op een hoog niveau onderhoud te voorzien en dit voor al zijn websites.

Enkele details om het duidelijker te maken:

  • Wekelijkse back-ups (reservekopijen) van de volledige website worden uitgevoerd via verschillende softwareprogramma’s en opgeslagen op drie van elkaar onafhankelijke locaties. De back-ups worden geactiveerd op diverse data en uren.
  • Dagelijkse back-up van de website door de premium provider die de hosting verzorgt.
  • Dagelijkse controle van eventuele updates van modules die gebruikt werden om de goede werking van de website te verzorgen.
  • Alarmsysteem voorzien van hoge gevoeligheid met dubbele verificatie voor de toegang tot de “machinekamer” van de website.
  • Regelmatige installatie van nieuwe versies van gebruikte software. Dit is noodzakelijk om de veiligheid, gebruiksgemak en snelheid van de site te kunnen garanderen.

Het onderhoud van een website vereist een zeer regelmatige opvolging met de meest professionele software en kennis. Amateurwerk staat garant voor ontgoocheling.

De klanten van Bodesign kunnen gerust zijn. De sites worden prima opgevolgd en onderhouden!