Hosting

Je met zorg en op maat gemaakte website is klaar. Maar daarom kunnen je klanten de site nog niet vinden.

Een website is eigenlijk een bonte verzameling van bestanden met teksten, titels, foto’s, video’s, configuratie-opstellingen, lay-out, historieken,… en nog een heleboel andere elementen.

Al die bestanden moeten nu geïnstalleerd worden op de computer(s) van een leverancier (internetprovider) die ervoor zorgt dat er een permanente verbinding onderhouden wordt met het internet.

Er hoeft dus niet alleen nagedacht te worden over hoeveel ruimte er nodig is om alle bestanden (je website dus) netjes te kunnen plaatsen, maar er dient ook rekening gehouden te worden met extra ruimte voor mailverkeer en uiteraard ook met uitbreidingsmogelijkheden voor je site in de toekomst.

Die ruimte wordt jaarlijks gehuurd en noemt men hosting.

Nu, je hebt verschillende kwaliteitsniveaus van hosting. Vergelijk het een beetje met de parking voor je auto. Je kunt je wagen in de straat parkeren (zeer goedkoop maar volledig onbeschermd), op een parkeerterrein tussen 4 lijnen (iets duurder, maar toch nog weinig bescherming) of je kunt kiezen voor een kwaliteitsvolle parkeerbox: afgesloten met alarm en bewaakt, dus volledig beschermd.

Bodesign werkt uitsluitend met een premium provider: Combell. Een gerenommeerd Belgisch bedrijf dat 24/7  support aanbiedt. Ook tijdens feestdagen of verloven.

Al hun hardware is dubbel uitgevoerd zodat bij een eventueel defect automatisch kan overgeschakeld worden op een back-up systeem en de downtime beperkt blijft tot enkele seconden. Bovendien blijft de stroomvoorziening gegarandeerd. Zelfs tijdens een complete black-out!

Zo weten de klanten van Bodesign dat hun website professioneel beschermd wordt. Voeg daar ons uitstekend onderhoud aan toe en u zit op rozen!